Chiropractie is voor iedereen! We zien mensen van 1 dag tot 99 jaar oud. Bij het eerste consult wordt een uitgebreide vragenlijst besproken met de chiropractor en dan wordt gekeken of chiropractie iets voor u kan betekenen. Zo ja, dan zal de behandeling uiteraard aangepast worden aan de persoon. Er wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met uw klacht, leeftijd en algehele fysieke gesteldheid. Alles wordt met u besproken alvorens overgegaan wordt tot behandelen.

Tijdens een zwangerschap kan er ‘gewoon’ behandeld worden. Het is prettig voor zowel moeder als (ongeboren) kind als het bekken goed functioneert. In Praktijk Chiropractie Hoorn is een speciaal zwangerschapskussen aanwezig, waardoor zwangere dames zeer comfortabel kunnen liggen op de behandeltafel.  Er wordt altijd aangeraden om zo’n zes weken na de bevalling de wervelkolom en bekken te laten controleren om herstel te bespoedigen.

Ook baby’s zijn bij ons in goede handen. Klachten die vaak behandeld worden zijn o.a. voorkeurshouding, overstrekken, huilbaby’s (KISS- syndroom), te hoge of juist te lage spierspanning, huilen bij een bepaalde handeling of houding etc.

Kinderen van alle leeftijden kunnen klachten krijgen. Dit kan komen door vallen – denk aan de tijd dat ze leren lopen – of andere ongelukjes. Ook houding kan een boosdoener zijn, denk aan de tablet-nek.

Verder kunnen we ervoor zorgen dat oudere mensen zo goed mogelijk kunnen blijven functioneren, ondanks artrose/slijtage.

Mensen verwachten vaak veel van hun lijf, bijvoorbeeld voor hun hobby (sport) of beroep. Chiropractie helpt het lichaam optimaal te laten bewegen wat blessures kan helpen voorkomen.

Maak een afspraak bij de chiropractor